Exabeam

Платформата за управление на сигурността на Exabeam е изградена върху напредналата наука за данни, задълбочена експертиза в областта на сигурността и доказани решения за big data с отворен код.

Exabeam събира неограничени данни със записи (log data), използва поведенчески анализи за откриване на атаки и автоматизира отговорът при инциденти, както на място, така и в облака.

Exabeam е със седалище в Сан Матео, Калифорния.

За повече информация:

https://www.exabeam.com/

Описание на технологията

SIEM

SIEM - решението на Exabeam е лидер в новото поколение SIEM продукти. Той работи с записи (logs), събрани от IT средата. Системата осигурява набор от парсери и правила за корелация на събитията, за да помогне за откриване на инциденти в мрежовата инфраструктура. Exabeam предлага усъвършенствани инструменти за създаване на собствени правила за корелация, търсене и филтриране на логовете, както и визуализиране на събрани данни и създаване на отчети.

UEBA

UEBA (USER AND ENTITY BEHAVIOUR ANALYTICS) - за да се повиши нивото на откриване на инциденти по сигурността в корпоративните мрежи, е необходима усъвършенствана аналитичност на данните събрани от ICT (Information and communication technologies) среда. UEBA (Анализ на поведението на потребителите и системите) се състои от ново поколение решения, които подсилват процеса на управление и откриване на заплахи. Exabeam, лидер в тази област, точно анализира активността на потребителите в мрежата, дейностите по приложения и работата, извършвана на компютри с помощта на съвременни алгоритми за машинно обучение. Базирайки се на анализа, той открива широк спектър от аномалии в потребителските дейности, като по този начин позволява бързо откриване на: зарази със злонамерен софтуер, изтичане на данни (включително чувствителни данни и лични данни), умишлени злоупотреби с потребителите и целия спектър от атаки, които не могат да бъдат открити чрез конвенционални системи за сигурност.

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте