Vendors

Settings
vendors
Съдържание
Acronis

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране, възстановяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Патентованата му дискова технология за изображения позволява на корпорации, малки и средни предприятия и потребители да защитят своите цифрови активи. Със софтуера за възстановяване, разгръщане и миграция на Acronis потребителите защитават своята цифрова информация, поддържат непрекъснатостта на бизнеса и намаляват времето на престой.

Arista Networks

Arista Networks осигурява комутатори с висока производителност в центрове за данни и облачни изчислителни среди. Благодарение на вградените механизми на устройствота е възможно да се постигне много добра мащабируемост и пълна автоматизация, позволяваща значително намаляване на разходите за поддръжка на оборудването. Мрежовата операционна система Arista EOS е известна с изключително широка гама от интерфейси, позволяващи пълно интегриране на комутаторите със системи за оркестриране, мониторинг и управление. Всички комутатори, предлагани от Arista Networks, са предназначени за работа в Изчислителни Центрове за Данни.

Aruba Networks / Hewlett Packard Enterprise Company

Компания Aruba, нa Hewlett Packard Enterprise, е водещ доставчик на мрежови решения от ново поколение за предприятия от всички размери по целия свят. Компанията доставя ИТ решения, които дават възможност на организациите да обслужват мобилни потребители, които разчитат на облачни базирани бизнес приложения за всеки аспект от тяхната работа и личен живот.

Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd., световен лидер в осигуряването на интернет. Водещ доставчик на решения за киберсигурност за корпоративни предприятия и правителства в световен мащаб и е единственият, който предоставя Total Security за мрежи, данни и крайни точки, обединени в единна рамка за управление.

CyberArk

CyberArk е глобален лидер в защита от целенасочени кибер заплахи. Подсигурявайки привилегирования достъп защитава най-ценните активи на компаниите – информационни активи, инфраструктура, приложения, DevOps. Доставя най-пълното решение в бранша за намаляване на риска, произтичащ от привилегировани акаунти. Благодарение на 20 годишния си фокус и опит в защита на привилегирования достъп, CyberArk предоставя целеви решения за сигурност помагащи на клиентите да спрат да реагират на извършените кибератаки, а да ги изпреварят и предотвратят развитието им преди да се извършат непоправими щети за бизнеса.

F5

F5 е глобална компания с над 20 години опит, специализирана в решения за подобряване на наличността, производителността и сигурността на приложенията. Решенията на F5 помагат на организациите да създават гъвкава ИТ инфраструктура в съответствие с техните бизнес нужди. Портфолиото на F5 включва решения за балансиране на натоварването, управление и видимост на трафика, DNS услуги, защита на уеб и мобилни приложения, управление на достъпа на потребителите до корпоративни данни и ресурси, и предпазване от различни заплахи, включително DDoS атаки. Решенията ѝ са приложими в мулти-облачна, хибридна или физическа инфраструктура, като се доставят под формата на хардуер, софтуер или услуга.

Forcepoint

Предлага решения за информационна сигурност насочени към човека, с разбиране, оценка и адаптиране към неговото поведение. Разполага с централно управление на различни продукти за сигурност включващи предотвратяване загубата на данни (DLP), уеб и имейл защита, благодарение на което организациите могат да движат бизнеса си напред, като внедряват без рискове трансформиращите технологии като облак, мобилност, интернет на нещата (IoT) и дтуги. С решенията на Forcepoint се постига съответствие с нормативните изисквания на Регламента за защита на личните данни (GDPR).

Forescout

Forescout е лидер в решенията за видимост и контрол върху устройствата свързани с корпоративните мрежови ресурси. В сравнение с типичните технологии за контрол на мрежовия достъп (NAC), решението на Forescout дава възможност за откриване, класифициране и контрол в реално време върху всички свързани устройства в ИТ и ОТ инфраструктура с или без използване на агенти. ForeScout работи с разнородна мрежова инфраструктура, като по този начин осигурява гъвкавост и възможност за използване на предпочитани мрежови продукти с или без 802.1x удостоверяване.

Thales Group

Световен лидер в сферата на сигурността на дигиталната самоличност. Продуктите на фирмата покриват нарастващите изисквания на милиарди хора в света на мобилната свързаност, защита на идентичността и данните, безопасност на кредитните карти, здравни и транспортни услуги, електронно правителство и национална сигурност.

Imperva

Водещ производител на решения за защита на данни и приложения, които съдържат критична за бизнеса информация локално или в облака. Веднъж разгърнати, техните решения проактивно идентифицират, оженяват и елиминират текущи и нововъзникващи заплахи, като защитават приложенията в облака, уебсайтове, критични бази данни, файлове, хранилища за големи данни от хакери и вътрешни заплахи.

Juniper Networks

Juniper Networks е компания, основана на обикновена, но невероятно мощна визия за бъдещето на ИТ мрежата: “Connect everything. Empower everyone”. Тя е лидер в предлагането на най-модерните технологични решения за мрежи и информационна сигурност. В нейното портфолио са включени комутатори, маршрутизатори, софтуер за мрежово управление, оборудване за мрежова сигурност и решения за софтуерно дефинирани мрежи.

Palo Alto Networks

Глобален лидер в сектор киберсигурност, като са известни с това, че винаги оспорват статуквото и генерират световните тенденции в тази сфера. Те предлагат високоефективна и иновативна киберсигурност в мрежи, крайно клиентските устройства, различните видове Cloud и мобилни устройства. Мисията на Palo Alto Networks е да защити нашия жизнен път в дигиталната ера като ни предпази от успешни кибер атаки.

Rapid7

Rapid7 предлага софтуер и услуги за анализ на информационната сигурност, които помагат на организациите да намалят риска от атака, да откриват и реагират на атаките и да създават ефективни системи за ИТ сигурност.

Rubrik

Rubrik предлага революционен подход към защитата на критични информационни ресурси в най-съвременните, високо виртуализирани центрове за данни. Опростява процесите по бекъп, възстановяване, архивиране и DR, предоставяйки единна платформа с централизирано управление.

Commscope (Ruckus Networks)

Предлага пълна гама от висококачествени продукти за достъп до мрежата. В портфолиото са включени Wi-Fi контролери, вътрешни и външни точки за достъп (АР-та), комутатори, облачни решения и софтуерни продукти. Клиентите на Ruckus са мобилни оператори, доставчици на широколентови услуги, корпоративни предприятия и малък/среден бизнес. Продуктовото портфолио се допълва от IoT решения, системи за частни LTE мрежи, отворени API и софтуер за управление.

Entrust

Entrust, до скоро nChipher, е компания, лидер на пазара за хардуерни модули за обща цел, предоставяща доверие, цялостност и контрол на критичната за бизнеса информация и приложения. Криптографските решения осигуряват нови технологии - облак, IoT, блокчейн, дигитални плащания - и помагат да се изпълнят новите изисквания за съответствие.

Tufin

Tufin е водещ доставчик на решения за управление на жизнения цикъл на сигурността, които позволяват на компаниите да управляват икономически ефективно своята политика за сигурност на мрежата, да спазват регулаторните стандарти и да минимизират рисковете.

Exabeam

Платформата за управление на сигурността на Exabeam е изградена върху напредналата наука за данни, задълбочена експертиза в областта на сигурността и доказани решения за big data с отворен код.

SentinelOne

SentinelOne е производител на цялостно решение за Endpoint Detection and Response (EDR), като открива и реагира на заплахи срещу крайните устройства в мрежата и предпазва от незнайни по тип атаки. Решението, разработено от SentinelOne, защитава компютрите, сървърите, виртуалните машини и контейнерите на служителите в облака. Решението обхваща всички етапи на атака с цел предотвратяване на инциденти и намаляване на риска. Технологията която SentinelOne използва, идентифицира, защитава, открива и реагира на инциденти мигновено. Дава възможност за възстановяване на системата (Roll back) в случай на нарушение на сигурността - като по този начин отговаря на очакванията на SOC и CSIRT / CERT.