Arista Networks

Arista Networks осигурява комутатори с висока производителност в центрове за данни и облачни изчислителни среди. Благодарение на вградените механизми на устройствота е възможно да се постигне много добра мащабируемост и пълна автоматизация, позволяваща значително намаляване на разходите за поддръжка на оборудването. Мрежовата операционна система Arista EOS е известна с изключително широка гама от интерфейси, позволяващи пълно интегриране на комутаторите със системи за оркестриране, мониторинг и управление. Всички комутатори, предлагани от Arista Networks, са предназначени за работа в Изчислителни Центрове за Данни.

Arista е основана през 2004 г., лансирана е през 2008 г. и е ръководена от Jayshree Ullal. Проектира революционни продукти в Калифорния и ги доставя по целия свят чрез партньори, системни интегратори и дистрибутори с голяма отдаденост към успеха на партньорите и клиентите.

За повече информация:

https://www.arista.com

Описание на технологията

NDR

Ava - предоставя анализи и доклади за действащи инциденти, за да ускори откриването на инциденти и реакция.

Awake Nucleus - отговорен за анализа и проследяването на промените в поведението на наблюдаваните единици, откриването на намеренията, техниките и тактиките на нападателя. Извършва поредица от криминалистични и автоматични анализи, за да реагира бързо и ефективно на заплахи.

Sensors - отговарят за непрекъснатото наблюдение и видимост на цялата мрежа. Физическите или виртуални сензори доставят копие от трафика, за незабавен анализ, директно или чрез Network Packet Broker (NPB).

Network Packet Broker

Arista DANZ Monitoring Fabric - мрежов брокер от ново поколение. Решението позволява да се следи трафика в предприятията, центъра за данни и операторските мрежи. Също така филтрира мрежовия трафик въз основа на заглавия на нива 2, 3 и 4, както и задълбочена проверка и възможност за промяна на информацията, т.е. дедупликация, премахване на полезен товар, премахване на ненужни заглавия (които инструментите за мониторинг може да не поддържат), както и маскиране на чувствителни данни, например номера на кредитни карти или пароли за достъп.

Network switches

Modular switches - много висока производителност и брой на портовете, най-високото ниво на резервиране, гъвкав избор на интерфейс и разширение благодарение на широка гама от линейни карти. Главно се използват като network's core aggregating връзки с access switches.

Non-modular switches with a large packet buffer - размер 1U или 2U, капацитет на буфера до няколко GB. Използва се в среди изискващи ресурс като Big Data, разпределена база данни на приложения, високоефективни IP масиви за съхранение и др.

Non-modular switches with small packet buffer - размер 1U или 2U, богат избор от модели с разнообразен брой и много видове интерфейси. Обикновено се използва като комутатор за достъп до top-of-the-rack (ToR).

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте