Предложения за работа

CLICO оперира на пазарите в България, Полша и други страни от Централна и Източна Европа, повече от 27 години. Винаги се стараем да работим честно, компетентно и със страст. CLICO насърчава иновативното мислене, лоялното сътрудничество и комплексния подход към бизнеса. CLICO е място, където хората могат да работят, да развиват уменията си и да се забавляват.

Всеки ден нещо ново, винаги нещо интересно, все по-нови и още по-напреднали технологии - това е картината на ИТ индустрията. Информационната сигурност е една актуална и постоянно развиваща се сфера,  предлагаща изключително интересни решения. Щастливи сме, че не сме попаднали във водовъртежа на рутината, а всеки наш проект е уникален, защото отговаря на конкретни изисквания и решава специфични проблеми на клиентите ни - това е основната задача на дистрибутора с добавена стойност.

В нашия екип има и изключително опитни, и много млади хора. Хора с много знания и умения, както и такива, които едва сега започват кариерния си път. Но, всеки от нас е или се стреми да бъде професионалист в това, с което се занимава.

Присъединете се към нас, за да изградим заедно по-сигурно бъдеще за света.

Ако се интересувате от работа в нашия екип, моля, изпратете следната информация и документи на career@clico.bg:

  • Информация за контакт: имейл адрес, телефон
  • CV, включващо: име, фамилия и дата на раждане, образование, завършени курсове и обучения (ако има такива), професионални сертификати (ако има такива), текуща и предишни месторабота и позиции (ако има такива), владеене на чужди езици, интереси, др. подробности
  • Мотивационно писмо

Моля, изпращайте CV само във връзка с публикуваните по-долу оферти.

Благодарим за всички подадени кандидатури и Ви уведомяваме, че си запазваме правото да се свържем само с одобрените кандидати.

Предложения за работа