Vendors

Settings
vendors
Съдържание
Entrust

Entrust, до скоро nChipher, е компания, лидер на пазара за хардуерни модули за обща цел, предоставяща доверие, цялостност и контрол на критичната за бизнеса информация и приложения. Криптографските решения осигуряват нови технологии - облак, IoT, блокчейн, дигитални плащания - и помагат да се изпълнят новите изисквания за съответствие.

Tufin

Tufin е водещ доставчик на решения за управление на жизнения цикъл на сигурността, които позволяват на компаниите да управляват икономически ефективно своята политика за сигурност на мрежата, да спазват регулаторните стандарти и да минимизират рисковете.

Ucopia Communications

Ucopia разработва решения за безжични компютърни мрежи за достъп до интернет и интранет приложения. Компанията предлага смарт карти в безжични LAN мрежи за сигурна и безпроблемна мобилност на бизнес клиентите, както и решения за Wi-Fi Guest Access Management и Wi-Fi маркетинг.

Exabeam

Платформата за управление на сигурността на Exabeam е изградена върху напредналата наука за данни, задълбочена експертиза в областта на сигурността и доказани решения за big data с отворен код.

Cloudian

Cloudian® е компания разработваща системи за съхранение на данни, специализирана в S3 Object Storage решения. Cloudian опростява съхранението на данни с интуитивни инструменти за управление и неограничени възможности за мащабиране, които позволяват консолидирането на големи масиви от неструктурирани данни, като big data, архиви, медия и развлечения, здравни записи и видео наблюдение в единна лесно управляема среда.

SailPoint Technologies

SailPoint Technologies е американска компания, основана през 2005 г. В продължение на много години е световен лидер на пазара на продукти за управление на идентичността и достъпа.

SentinelOne

SentinelOne е производител на цялостно решение за Endpoint Detection and Response (EDR), като открива и реагира на заплахи срещу крайните устройства в мрежата и предпазва от незнайни по тип атаки. Решението, разработено от SentinelOne, защитава компютрите, сървърите, виртуалните машини и контейнерите на служителите в облака. Решението обхваща всички етапи на атака с цел предотвратяване на инциденти и намаляване на риска. Технологията която SentinelOne използва, идентифицира, защитава, открива и реагира на инциденти мигновено. Дава възможност за възстановяване на системата (Roll back) в случай на нарушение на сигурността - като по този начин отговаря на очакванията на SOC и CSIRT / CERT.

Recorded Future

Recorded Future Security Intelligence Platform е специализирано решение за сигурност, което ускорява работата на центрове за операции по сигурността (SOC и CERT), като предоставя несравнимо количество информация и знания за кибер заплахите. Платформата използва усъвършенствани алгоритми за анализ на данни в различни формати и езици, което ѝ позволява да се захранва в реално време с информация от множество източници, като съобщения за пресата, социални медии, технически статии, доклади от изследвания и многобройни хакерски форуми в Dark Web. В същото време платформата наблюдава и анализира данни от различни видове бази данни за репутация, включително бази данни за уязвимости, обогатявайки съдържанието с резултатите от работата на вътрешен център за изследователска киберсигурност, наречен Insikt Group. Технологията Recorded Future позволява автоматична корелация на данни от много източници (над 850 000), точно описание на състоянието на сигурността и свързаните с нея потенциални заплахи, а цялостните аналитични резултати са представени по достъпен и разбираем начин.

Scirge

Scirge provides monitoring and auditing of the passwords used by the employees on business computers while maintaining the highest level of security and confidentiality. It monitors web and cloud applications used by the employees in scope of identifying "Shadow IT", i.e. those applications that are not approved by the organization. With Scirge, organizations can reduce the risk of credential-related threats and avoid many serious security incidents. The scope of control covers any web and cloud applications, including applications used by the employees for private purposes.