Cloudian

Cloudian® е компания разработваща системи за съхранение на данни, специализирана в S3 Object Storage решения. Cloudian опростява съхранението на данни с интуитивни инструменти за управление и неограничени възможности за мащабиране, които позволяват консолидирането на големи масиви от неструктурирани данни, като big data, архиви, медия и развлечения, здравни записи и видео наблюдение в единна лесно управляема среда.

Cloudian S3 API предлага високо ниво на оперативна съвместимост с бързо растящата екосистема от приложения поддържащи S3 протокол. Решението е съвместимо с облачни платформи, като AWS, Google и Microsoft и включва инструменти за управление, които улесняват интегрирането на Вашите локални и облачни среди за съхранение на данни.

За повече информация:

https://cloudian.com/

Описание на технологията

Backup & Storage

CLOUDIAN HYPERSTORE - решение за съхранение на данни, базирано на S3 API, със скалируема архитектура и осигуряващо висока надеждност. Cloudian се предлага, като предварително инсталиран софтуер върху физически устройства Cloudian HyperStore appliances, с капацитет от 48TB до 960TB или като софтуер за инсталация върху съществуващ или избран от Вас сървърен хардуер. Надграждането и увеличаването на капацитета се осъществява с присъединяване на допълнителни устройства в клъстера, като първоначалната конфигурация може да включва няколко устройства, позиционирани в един център за данни, а с нарастването на нуждите лесно може да бъде разширен до хиляди устройства, които да обработват огромни обеми от данни, разпределени в множество центрове за данни на различни локации. При традиционните решения за съхранение на данни, сложността на управление и администриране нараства с увеличаването на капацитета, докато Cloudian предлага лесно и интуитивно управление независимо от размера на решението.

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте