SailPoint Technologies

SailPoint Technologies е американска компания, основана през 2005 г. В продължение на много години е световен лидер на пазара на продукти за управление на идентичността и достъпа.

Продуктите SailPoint Ви позволяват да създадете съгласувана, и за цялата организация, политика за управление на достъпа до ресурси като: данни, приложения, инфраструктура.

Това е възможно да се постигне с помощта на :

  • Access certification
  •  Building different scenarios regarding managing access requests
  • Machine learning and artificial intelligence
  • Automated provisioning
  • File access management
  • Password management
  • Separation of duties

За повече информация:

https://www.sailpoint.com/

Описание на технологията

IDM

Identity IQ - проектиран за големи организации със сложна структура, решението позволява: подробно управление на достъпа до ресурси; контрол на достъпа до интеграция на AWS облачни ресурси с водещи PAM решения, например Cyberark PAS; създаване на сложни сценарии и конфигурации, достъпни като решение в офиса или в облака.

Identity Now - решението, създадено за съвременни предприятия, предлага: вграден инструмент за прилагане на добри практики за управление на идентичността, лесен за използване панел за бизнес анализ, портал, позволяващ автоматизация на сценарии за обработка на търсенето на достъп, интеграция с водещи PAM решения, например CyberArk PAS.

Predictive Identity - използвайки изкуствен интелект и машинно обучение, SailPoint представя ново поколение решения за управление на достъпа. Справя се с най-сложните приложения и данни, и в облачни, и в смесени среди. Научава как работи организацията и подготвя препоръки за вземане на ключови решения за предоставяне на разрешения. Дава възможност за създаване на базирана на роли политика за достъп, съгласувана за цялата организация и открива конфликти в достъпа по отношение на бизнес процесите. Благодарение на възможността за интеграция с много продукти процесите за управление на достъпа могат да бъдат автоматизирани, което го прави по-бърз и устойчив на грешки.

Полезни файлове