MobileIron

Лидер в софтуера за управение на мобилни устройства. Наличен като локално или облачно решение. Създаден е специално за защита и управление на мобилни приложения, съдържание и устройства в организации от всякакъв тип. MobileIron пръв създаде ключови иновации, като управление на мобилни устройства с множество операционни системи (MDM), управление на мобилни приложения ( MAM) и контрол на конфиденциалността на BYOD.

MobileIron е цялостно решение за EMM (Enterprise Mobile Management), работещо върху множество архитектури (Android, iOS и Windows Phone), което комбинира три модула:

  • MDM (Mobile Device Management) - управлява конфигурации и политики за сигурност на мобилни устройства. Позволява устройствата да бъдат дистанционно заключени, селективно прочистени и да имат точно определено местоположение в случай на кражба или загуба.
  • MAM (Mobile Application Management) - позволява надзор на приложения, инсталирани на мобилни устройства, отдалечено инсталиране, премахване и стартиране на приложения. дава възможност за създаването на фирмен магазин с приложения, отделени от официалните магазини на Microsoft, Apple и Google, които ще включват приложения, разработени за нуждите на конкретна компания.
  • MCM (Mobile Content Management) - управлява достъпа до приложенията и данните на компанията от мобилни устройства. Решението може да бъде свързано с LDAP и Microsoft CA за удостоверяване на потребителите. Достъп до набори от данни, напр. Sharepoint, CIFS ресурси, чрез собствен тунел SSL. Пакетът Docs@Work позволява преглед и редактиране на всички популярни файлове (включително офис), а Web @ Work позволява да разглеждате интранет с помощта на защитен браузър в контейнер.

От 2007 г. MobileIron е лидер в сигурността на мобилните предприятия. 19 000 клиенти са избрали MobileIron за техен надежден партньор по сигурността.

За повече информация:

https://www.mobileiron.com/

Описание на технологията

MDM/UEM

MDM - EMM (Enterprise Mobile Management) решение: позволява на служителите да изпълняват по безопасен начин бизнес задачи от мобилните устройства. Позволява на служителите да използват частни мобилни устройства (BYOD) по сигурен начин.

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте