Extreme Networks

Extreme Networks е мрежова компания, която проектира, разработва и произвежда оборудване за кабелна и безжична мрежова инфраструктура и разработва софтуер за управление на мрежата, политики, анализи, сигурност и контрол на достъпа.

За повече информация:

https://www.extremenetworks.com/

Описание на технологията

NAC

NAC - контролираният достъп до кабелна и безжична компютърна мрежа е в основата на сигурността на данните и непрекъснатостта на услугите. Благодарение на Extreme Control е възможно да се въведе подробна политика за достъп на служителите и гостите на компанията, като същевременно се поддържа висока мобилност и удобство на работа. Разширените функционалности на системата позволяват допълнителен контрол на IoT и BYOD устройствата, интеграция със защитни стени, прецизен мониторинг на събития и много други функционалности, необходими за създаване на сигурна и стабилна компютърна мрежа.

Network switches

Network switches - има пълен набор от мрежови комутатори, които са идеални за всички видове компютърни мрежи. Като част от офертата ще открием един от най-ефективните комутатори, предназначени за инфраструктурите на центровете за данни, универсални и многофункционални комутатори за мрежи Enterprise и Campus, лесни за използване за малки / домашни офиси, както и за промишлени предприятия, предназначени за работа в сурови условия.

WLAN

WLAN - предлагането на решения за безжични мрежи също е много богато. Extreme Networks осигурява серия от безжични точки за достъп и контролери за централизирани мрежи на Campus и разпределени среди. Портфолиото включва устройства, които работят перфектно в различни типове среди, което ви позволява да изберете идеалното решение за вашите специфични нужди.

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте