Acronis

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране, възстановяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Патентованата му дискова технология за изображения позволява на корпорации, малки и средни предприятия и потребители да защитят своите цифрови активи. Със софтуера за възстановяване, разгръщане и миграция на Acronis потребителите защитават своята цифрова информация, поддържат непрекъснатостта на бизнеса и намаляват времето на престой.

Компанията е основана в Сингапур през 2003 г. и включена в Швейцария през 2008 г., сега Acronis има повече от 1300 служители в 18 държави. На решенията му се доверяват повече от 5 милиона потребители и 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 190 страни.

За повече информация:

https://www.acronis.com

Описание на технологията

Backup & Storage

Backup - серията продукти на Acronis за архивиране е прост и бърз инструмент за създаване на резервни копия в хибридни среди. Той осигурява защита на над 20 физически и виртуални платформи. Пълната защита, базирана на технологията за създаване на изображения на цели твърди дискове, позволява възстановяване на цели изображения или само избрани файлове, папки и приложения в случай на повреда. • Universal Restore – с тази технология е възможно да се възстановят изображенията на цели системи на Windows / Linux на същия или различен хардуер (BMR - Bare Metal Recovery) и да се преобразуват резервните копия във виртуална машина. • Instant Restore - дава възможност да се изпълнява всяко архивно копие като виртуална машина (VMware или Hyper-V) директно от резервното хранилище без прехвърляне на данни.

File Encryption and Sharing

File Encryption and Sharing - Acronis Files Advanced е всеобхватен инструмент в областта на защитен достъп, синхронизация и споделяне на файлове. Достъп до файлове, съхранявани на корпоративни файлови сървъри, NAS устройства и лични устройства, може да се получи навсякъде и от всяко устройство (лаптоп, настолен компютър, мобилно устройство). Контролът на достъпа може да бъде конфигуриран в съответствие с правилата и политиките, определени от администраторите, а интеграцията с Active Directory улеснява удостоверяването, както и управлението на достъпа и потребителите. Потребителите могат незабавно да споделят, преглеждат и редактират файлове, като използват уеб браузър и редактори на Microsoft Office Online, без да се налага да изтеглят документа предварително, или да използват специално приложение за мобилни устройства, като по този начин увеличават ефективността си.

Полезни файлове

Authorized trainings

Интересува ли ви? Вижте нашата оферта за обучение.

Абонирайте сe
Видео ръководство

Инсталалиране | Конфигуриране | Употреба

Гледайте