SHAPE Security

2021-02-16

SHAPE

Уебинар: Shape – защита от автоматизирани атаки, кражба на идентификационни данни и овладяване на акаунти.

Лектор:  Chris Fuller, Senior Manager of Solutions Engineering at Shape Security

Дата: 02.03.2021

Час: 11:00 – 12:00

Атакуващите използват все по-сложен набор от инструменти, включително итерации извършвани от специално наети ферми от хора, социално инженерство и злонамерен софтуер - всички предназначени да прескочат традиционните защити, които предоставят WAF и CAPTCHA.

Присъединете се към сесията, за да научите как портфолиото на Shape адресира защитата от цял спектър от автоматизирани атаки и свързаните с тях измами и разберете как можете да защитите вашите клиенти и вашата търговска репутация, без да нарушавате тяхното потребителско изживяване и удовлетворение.

РЕГИСТРАЦИЯ

Chris Fuller, Senior Sales Engineering Manager от Shape Security звено на F5, работи с най-големите марки в Европа, за внедряването на Shape Security като основна защита срещу най-напредналите форми на заплахи. В момента Shape защитава 1.6 милиарда потребителски акаунта и предотвратява 42 милиона атаки всеки ден. Крис е посветил последните 10 години на работа с уеб-технологии, фокусиран върху повишаване на сигурността и подобряване на потребителско изживяване, на най-големите брандове в света.