TXONE NETWORKS – НОВ ПАРТНЬОР В ПОРТФОЛИОТО НА CLICO

2023-12-08

През четвъртото тримесечие на 2023 г. CLICO подписа договор за партньорство с TXOne Networks.

TXOne Networks предоставя решения за справяне със слабостите в сигурността, преобладаващи в индустриални среди.

„Мониторингът на сигурността на индустриалната мрежа, обогатен с механизми за активна защита, позволява бързо откриване и неутрализиране на киберпрестъпни атаки срещу компютърни системи, контролиращи индустриални процеси (включително SCADA, PLC) и по този начин предотвратява пробиви в сигурността със сериозни последици (включително блокиране на електричество, газ, вода доставка и др., екологична катастрофа, повреда на устройства, загуба на здраве и живот на хората).

Портфолиото на TXOne Networks включва мрежово базирани (EdgeFire, EdgeIPS), крайни точки (Stellar) и решения за проверка на сигурността (Portable Security), които се интегрират с ресурсите, които обикновено се намират в индустриалните мрежи, за да осигурят пълна киберзащита в реално време, както за критичните устройства, така и за OT мрежите.

Затова сме много щастливи да обявим, че решенията на TXOne Networks вече са налични в дистрибуторското портфолио на CLICO.” каза Wojciech Małecki, консултант по сигурността в CLICO Group.


Матеуш Конкол, директор продажби за CEE в TXOne Networks подчерта стратегическото значение на партньорството. „Като лидер в киберсигурността на OT, ние разбираме колко е важно да се осигури непрекъснат бизнес процес и информационните активи да работят по всяко време. За да го постигнем, имаме нужда от силни и компетентни партньори. CLICO е дистрибутор с добавена стойност, който има изключително професионален подход, базиран на опита. Очакваме с нетърпение това сътрудничество” – добави той.

Споразумението за дистрибуция с CLICO е валидно за страните от Централна и Източна Европа.

Повече информация за доставчика: https://www.txone.com/company/