НОВ ПАРТНЬОР В ПОРТФОЛИОТО НА CLICO

2023-11-09

CLICO, специализираният дистрибутор на иновативни решения за сигурност, обяви стратегическото си партньорство с  Cloudflare, Inc. (NYSE: NET), водеща облачна компания за свързаност.

С това партньорство, CLICO се превръща в дистрибутор с добавена стойност на Cloudflare на пазара в Централна и Източна Европа, с което ще осигури съдействие при продажбите, go-to-market програми и следпродажбени услуги за усъвършенстваните решения за сигурност и производителност на Cloudflare за уебсайтове и онлайн приложения.

„Основен приоритет на Cloudflare е стремежът да създаде безопасен и сигурен интернет, който е достъпен за всички нас. Със своите иновативни решения компанията се стреми да осигури бързина, надеждност, поверителност и сигурност, не само на големи корпорации, но и на малки фирми, и индивидуални потребители. Cloudflare продължава да развива своите услуги, за да отговори на нарастващите нужди на дигиталния свят, както и да подпомогне своите клиенти в постигането на онлайн успех. Решенията от Cloudflare вече са налични в дистрибуторското портфолио на CLICO и ние сме много щастливи, че можем да ги споделим с нашите партньори в България – коментира Александър Стаменов, управител на CLICO България.

 Cloudflare предоставя услуги за сигурност и поверителност чрез своята глобална мрежа, която обхваща повече от 300 града в над 100 страни, включително центрове за данни в България, Хърватия, Чехия, Естония, Унгария, Латвия, Литва, Молдова, Полша, Румъния , Сърбия и Словакия. Средно Cloudflare блокира 140 милиарда кибер заплахи всеки ден за милиони интернет приложения по целия свят.

Cloudflare за новото стратегическо партньорство:

„Това партньорство е напълно в съответствие с глобалната партньорска стратегия на Cloudflare за продължаващо разширяване в региона на Централна и Източна Европа. Виждаме много синергии между нашата go-to-market стратегия и двата ни екипа – на CLICO и Cloudflare“ - обяснява Tony Van der Berge, ръководител на европейските регионални пазари в Cloudflare.

 Споразумението за разпространение между CLICO и Cloudflare е валидно в цяла Централна и Източна Европа.