Нов партньор в портфолиото на CLICO

2021-12-16

Illumio е лидер сред доставчиците на Zero Trust eXtended Ecosystem Platform и от ноември 2021 г. се дистрибутира в Полша и страните от Източна Европа, в които CLICO има представителство. 

Illumio осигурява инструментите, намаляващи повърхността на атаката и блокира разпространението на зловреден софтуер благодарение на иновативната си микросегментация и внедряването на архитектурата Zero Trust.

„Организациите, които искат да постигнат проактивна политика за сигурност, се нуждаят от специални инструменти за сегментиране на заплахите с нулево доверие, за да намалят повърхността на атаката, да изолират кибератаките и да защитят най-ценните си данни.

 Решенията на Illumio имат вградена автоматизация, която помaга на отделите за сигурност да управляват и унифицират своята политика за сигурност, като същевременно правят промени, без да се променя реда на правилата на защитната стена.

 Illumio е лидер във Forrester Wave за доставчици на разширени екосистемни платформи с нулево доверие и ние сме развълнувани да добавим техните решения в портфолиото на CLICO“, каза Марчин Шимански, консултант по сигурност в CLICO.

Illumio намалява риска за съвременните предприятия, като осигурява видимост и защита на критични приложения и данни. Като единствената доказана платформа за сегментиране, която е специално създадена за модела за сигурност Zero Trust, Illumio позволява на организациите да видят своя риск, да изолират атаките и в крайна сметка да защитят по-добре своите данни.