Мартин Денчев е новият Chief Commercial Director на CLICO България

2021-05-26


Мартин Денчев, експерт с над 20-годишен опит в сферата на връзки с клиенти в ИТ сектора, се присъедини към екипа на CLICO България като Chief Commercial Director
В последните 10 години Мартин отговаряше за развитието на продажбите и стратегическите клиенти на НР в България, а преди това заемаше различни ръководни позиции в един от най-големите системни интегратори в страната. Следвал е „Икономика – Бизнес администрация” в Нов български университет.

„В последната една година, въпреки новите бизнес предизвикателства, които възникнаха вследствие от пандемията, CLICO България успя да постигне множество успехи. Увеличихме партньорствата си, сред които тези с Recorded Future и Splunk. В началото на 2021 наблюдаваме висок ръст на продажбите, който достигна 132% за първото тримесечие на годината. Така дойде време да разширим мениджърския ни екип с професионалист, чийто фокус да бъде разработване на нови бизнес възможности. Убеден съм, че в лицето на Мартин открихме експерт, на когото можем да поверим тази задача“, посочи Александър Стаменов, регионален мениджър, CLICO България.