Juniper Networks Mist в портфолиото на CLICO

2020-10-02

В средата на септември компаниите CLICO и Juniper Networks подписаха договор, с който разшириха сътрудничеството си. В тази връзка, имаме удоволствието да съобщим, че резултатът е включването на Juniper Mist™ в портфолиото на CLICO.

 Разширяването на безжичната комуникация и увеличаването на употребата на мобилни устройства превърна безжичните мрежи в незаменима част от инфраструктурата на организациите. Разрастването на този пазарен сегмент провокира лидера в производството на мрежово оборудване Juniper Networks да придобие компанията Mist Systems, с което да обединят усилията си за постигане на тяхната обща стратегическа цел – предоставянето на решения, които подобряват и улесняват управлението на цифровата комуникация на съвременните компании и организации.

Juniper Mist разработиха Marvis™ - виртуален асистент, базиран на изкуствен интелект, който улеснява откриването и отстраняването на проблеми в кабелната и безжичната мрежа, идентифицира активно проблемите, автоматизира и адаптира мрежите към променящата се среда (The Self-driving Networks™). Решението предоставя изчерпателна информация за поведението на потребителите и устройствата; включва патентована Bluetooth® LE технология, която предоставя на клиентите мащабируеми безжични услуги, базирани на местоположение, като: откриване на трасета, сигнали за близост, анализ на трафика и проследяване на ресурси. Всички операции са управлявани от модерна, облачно базирана Mist архитектура, осигуряваща гъвкавост и сигурност. Голямата добавена стойност на решението е в интеграцията, в облака, на Juniper Mist и Изкуствен интелект с Ethernet комутатори Juniper Networks EX Series в управлението, автоматизацията и решаването на проблемите. Уникалният подход към решаването на проблемите изважда корпоративните мрежи далеч отвъд смисъла на понятието свързаност.

 Добавянето на това решение в портфолиото на CLICO разширява възможностите на нашите партньори в предлагането на гъвкави решения с добавена стойност.

Договорът за дистрибуция с CLICO е валиден за Полша, България и повечето страни от Източна Европа.