F5 SSL Orchestrator - webinar

2020-12-01

SSL Orchestrator webinar

Изискванията за поверителност на данните предизвикват постоянен растеж на криптирания трафик, в момента над 80% от уеб страниците са криптирани с SSL/TLS. Това представлява предизвикателство за IT сигурността на организациите, защото атакуващите все по-често използват криптирания трафик за да скрият злонамерен софтуер и други заплахи.

Регистрирайте се за предстоящия уебинар, за да разберете как решението на F5 SSL Orchestrator ще ви помогне за справянето с това предизвикателство.

Лектор: Любош Клокнер, старши системен инженер, F5

Сесията ще бъде проведена на английски език.

Всеки участник, попълнил форма за обратна връзка ще има възможност да спечели подарък изненада от екипа на CLICO.

Програма:

10:00 – 10:30 - Презентация

  • SSL/TLS Security Story
  • SSL Orchestrator Introduction
  • SSLO Recent Updates
  • SSLO Platforms, Licensing, Anatomy
  • SSLO Road map

10:30 – 11:00 - Демонстрация

  • Как да създам explicit forward Proxy SSLO
  • Управление на SSLO политики за сигурност

РЕГИСТРАЦИЯ

F5 SSL Orchestrator (SSLO) e цялостно решение, специално проектирано за централизирано декриптиране на входящия и изходящ SSL/TLS трафик, управление основано на политики за пренасочване на потоците от трафик за проверка и инспекция към системи за сигурност на трети производители, с последващо повторно криптиране и изключително лесна интеграция. F5 SSLO увеличава нивото на ИТ сигурност, предоставяйки пълна видимост и възможност за инспектиране на криптирания трафик от наличните в организацията решения за сигурност и същевременно освобождава ресурс, намалява тяхното натоварване и улеснява администрирането, като по този начин защитава и прави по-ефективни текущите и бъдещи инвестиции в решения за информационна сигурност.