CLICO е първият оторизиран център за обучение на CyberArk за региона на ЕМЕА

2023-01-09

„В момента екипът на CLICO има около 30 сертифицирани обучителя, от които 10 са от нашите международни клонове в България, Румъния, Сърбия, Хърватия и т.н. Всички обучители имат висока техническа квалификация, сертифицирани инженери и инструктори с дългогодишна професионална работа в техническите екипи на CLICO. Това за нас е огромен успех – след дългогодишното партньорство и дистрибуция на решенията на CyberArk, вече сме и първият оторизиран център за обучение в EMEA” – каза Евелина Яновска, мениджър на отдела за обучение в CLICO.

CyberArk е световен лидер в сигурността на идентичностите. Най-известен е с широкия си подход към управлението на Privilege Account, но също така отстранява предизвикателствата на цифровата трансформация и предоставя инструменти за автоматизиране на автентификация  и оторизация. В зависимост от изискванията на клиента може да се внедри на място, хибридно или облачно. Той осигурява защитен и наблюдаван локален и отдалечен достъп до критични активи, не само за ИТ, но и за OT/SCADA среди.

С над 30 години опит в сферата на киберсигурността, CLICO не само предлага решения за сигурност, но обучава пазара, като предлага, освен най-добрите продукти на водещи производители в света, цялостен набор от консултантски, образователни и одиторски услуги, които подпомагат всички видове организации в процеса на подобряване на киберсигурността в областите на ИТ, OT и IoT.